resim
Diego Alfredo Lugano Moreno
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Uruguay
  • 653
    hala galatasaray maclarindaki haraketleri sorgulanan, uzerinden seref muhasebesi yapilan oyuncu. komik olan ise, arkadaslar argumanlarini desteklerken yine bu kavramlar uzerinden gidip mantik soruyor.

    mantik su. senin takim kaptanin, ust duzey, tecrubeli stoperin 6 ay sakat. transferin bitmesine 2-3 gun kalmis. yerine alabilecegin en iyi adam, iyi bir stoper ve avrupa tecrubesine sahip olmak zorunda. bu durumda alabilecegin adam sayisi pek ala azalmakta. diego lugano bu filtrelerden sonra kalan en iyi seceneklerden biri mi? evet. cok iyi bir stoper, turkiye ligini fazlasiyla taniyor, uluslararasi tecrubesi ve avrupa tecrubesi de fazlasiyla var. o zaman alirsin. mantik budur. bogaza sarilmalari sonra dusun.

    mantik dedigin, adamin takima getirebilecegi sahadaki seylerdir, daha once yaptiklari ve karakteri 2. plandadir mantigi dusundugunde. siz hala his pesindesiniz. ben galatasarayi destekliyorum, kalbimdeki hisleri degil. eger lugano bize basari getirecekse isterim lugano yu. turkiye nin basarisiz olmasinin sebebi bu zaten, hisler ile yonetilmek. bu yuzden profesyonel degiliz, adamin bize futbol olarak getirebileceginden once, ama o emrenin bogazini sikti diyoruz. bu kafayla altin bir jenerasyon yakalarsak anca bir basari aliriz, o da 2000 uefa kupasinda kendisini gosterdi zaten.

    yukaridaki filtrelerde herkes hemfikir heralde. eger daha iyi alternatif varsa lugano'dan once elbette onu isterim. ama daha iyisi yoksa lugano'yu isterim. takimi bilerek saboteleyecek diyen arkadaslar zaten mumkunse bilgisayarlarina futbol topunu duvar kagidi bile yapmasin, o derece uzak dursun bu spordan.

    edit: lugano'nun uruguayli olup muslera ile birlikte yaklasik 40 milli maca ciktigini, dolayisiyla uyum sorununu birak, avantajli olacagini soylemedim bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın