resim
Fehmi Mert Günok
Takım:Beşiktaş
Mevki:Kaleci
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Türkiye
  • 74
    menajeri kim oldukça merak ettiğim futbolcu. adam daha piyasada yokken bile yorumcular,spikerler reklamını yapmaya başladı. ne zaman fb'de yedek olmaya başladı o zaman gittikçe daha da fazla arttı bu hakkındaki olumlu konuşmalar. adamlar öyle bir yorum yapmıyorlar ki sanki bana taffarel. etrafında kimler varsa sağlam çalışıyorlar bu çocuğun reklamını yapmak için.

    volkan'ın sakatlığından beri forma giydiği maçların hepsinde hatalı gol yedi ve hala daha ısrarla milli takım gibi bir platforma seçilmekte ısrar ediliyor. geride tolga, cenk, onur gibi kalecilerimiz varken sırf fb'nin ekmeğine yağ sürüp, lig maçlarına hazırlanması amacı ile; milli takımın çıkarları gözetlenmeksizin kadroya alınıyor.

    büyük ihtimalle hollanda maçında da kendisine 11'de yer bulacaktır. umarım olmaz ama olurda hatalı bir gol yediğinde veya baskıyı kaldıramama gibi bir durumda bunun hesabını kim verecek merak ediyorum. bu sorumluluğun altında ne mert ne de abdullah avcı kalkabilir. o zaman ciddi sorunlar ile karşı karşıya kalacağız. umarım biz yanılırız. fakat durum hiç öyle gözükmüyor sevgili renkdaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın