resim
Fehmi Mert Günok
Takım:Beşiktaş
Mevki:Kaleci
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Türkiye
  • 70
    kendisinin hala milli takıma alınmasının sebebi nedir bilmiyorum, bilen bir yazarımız varsa lütfen aydınlatsın beni. dünyada hiç bir milli takım rehabilitasyon merkezi değildir, olamaz, olmamalı. ama bizim milli takımımızda kendi kulüp takımını* yaptığı hatalarla şampiyonlar liginden eden ve hemen hemen her maç hatalı gol yiyen bir kaleci bulunuyor ve son 2 yıldır bu adam sürekli miili takıma çağrılıyor, guus hiddink zamanında da 34 maç yedek oturmasına rağmen milli takıma geliyordu.

    yetenekli diyordum ama hiç bir yetenekli kaleci bu kadar hatalı gol yemez, yememeli. 1 yersin olur derim 2 yersin olur derim de kaçıncı bu amk ? ve iddaa ediyorum ki ufuk ceylan kendisinden yetenekli kalecidir belkide ufuk ceylan'ın tek eksiği fenerbahçe'de oynamıyor olmasıdır değil mi ?

    ama hala diyorsanız ki yetenekli kaleci arkasında durmamız gerek diye, ben direk ufuk ceylan'a atladım da. kendisinden önce tolga zengin, onur recep kıvrak, sinan bolat vardır. bu adamı aday kadroya getiren gerçekten sadece yeteneğiyse bende yetenekliyim, sözlükte ki x arkadaşımda yetenekli.

    unutmayın milli takım yetenekli oyuncuların değil, hakeden oyuncuların olduğu bir kadro olmalıdır. bu dünyanın hemen hemen her milli takımında böyledir ama nedense türkiye'de bu düzen işlemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın