resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 419
    dany potansiyelli bir pyuncudur. hızı, markajı ve müdahaleleri iyidir. amma velakin hiç bir defans oyuncusunda olmaması gereken bir özelliği vardır ki o da dany'i çok tehlikeli bir defans oyuncusu yapar. bu da aşırı özgüvenidir.

    defans oyuncusu basit oynar. serttir, biraz pisliktir, gözünü budaktan esirgemez. topu kapar ve baskı altındayken en garanti yere, değilken de mümkünse ön liberoya veya kanatlara aktarır. ama dany baskı altındayken bile çalıma kaçıyor. hiç bir defans oyuncusu son adamken çalıma kaçmaz kaçmamalı. ama danyinin aşırı özgüveni d* onun böyle hatalar yapmasına neden oluyor.

    bu adam ayağına her topu aldığında istisnasız kalp atışlarım iki katına çıkıyor. her an hata yapacakmış gibi duruyor. bu takım arkadaşlarında da bir güvensizliğie neden olur ve selçuk 10 kere daha fazla geri gelmek zorunda kalır maç içinde ya da melo defansa daha çok gömülür.

    ilerde belki ama şu anda dany'e güvenip yola çıkarsak çok maçta canımız yanacaktır. daha mantalite olarak çok gelişmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın