resim
Ceyhun Gülselam
Takım:Altay SK
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 315
    kendisi denildigi gibi mecbur kalindiginda stoper olarak kullanilabilir. o mecburiyet bir macta bir stoper sakatlanir, öbürü sakatliktan dolayi zaten kadroda olmaz, digeri de kirmiziyi görür, gökhan zan mecburiyetinin yanina oyuncu lazim olunca dogar. yoksa bu adamla stoperi sigortalayim dersen agzimiza (cok afedersiniz) feci sicilabilir. bu takima defans takviyesi sart. hersey bu kadar güzel giderken lütfen kaka boku yemeyelim ve takim dengesini gözetelim. bu defans avrupada zaten yeteri kadar riskli olacak, anamizin ligini de riske etmeyelim. ki seneye de insallah direk katilalim su turnuvaya. su anda hersey bizim elimizde.
    haa bu saatten sonra genis kalibreli bir defans oyuncusunu nasil aliriz ben de bilmiyorum ama en azindan safkan bir stoperi kiralik olarak katmaliyiz kadroya.
    yoksa kewellin stoper oynadigi, dengesizlikten kadiköyde uefa kupasini kaldirma sansini yitirdigimiz sezon gibi büyük bir hayal kirikligi yasayabiliriz. seneye sampiyonlar ligine katilmamiz cok önemli. vizyon diyorsak eger, bu sezon önce anamizin ligini domine etmemiz lazim.

    edit: ben kime lütfen diyorsam. sanki sözlük yönetimi transfer yapiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın