resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 304
    takımının ve kendisinin başına gelen onca olumsuzluklara, hatta taraftar kösteğine rağmen son zamanlarda trabzonspor'un kötü oyununun en büyük sorumlusudur kendisi.

    tamam, takımın ileri ucunda bir problem var, bitirici adamın yok. ama bakıyorum, henrique diye bir eleman var, bu adamın ne torpili varsa bok gibi oyununa rağmen sahadan alınmıyor. yahu adamı takip ediyorum ne zamandır, top saklamaktan başka bir yeteneği yok. o sakladığı topu da kullanmaya kalkınca atağı sikip atıyor. kanser oldum televizyon başında! ama bu oyuncuya hala tahammül ediyor.

    30 ağustos 2012 videoton trabzonspor maçı'nda açıkça batırmıştır takımı. volkan hadi iyi oynamıyor, ama onu çıkarana kadar bir yasin'i çıkar, bir henrique'yi çıkar?
    takımda oyunu dikine oynayacak çok oyuncu olduğu söylenemez. ama arkadaş el insaf, sapara var elinde. sapara'yı anca 110'da sahaya sürüyorsun, onu da alanzinho'yu çıkararak yapıyorsun. sahada yardırıp gidebilen, bir halt yiyebilen tek adamı çıkarıyorsun.

    vittek-halil ikilisi ile oynayacaksın arkadaş. 1. forvetin yok, bu durumda kimse o oynatmaya çalıştığın 4-3-3'ün ucunda iş yapmayacak. 4-4-2 oyna be, oyunu yığ kanatlara. alanzinho-volkan ikilisi ile yolla ortaları. 10 kişiyle defans yapan takımı nasıl açacaksın başka türlü? uzaktan şut da atmıyorsunuz, başka çaresi yok. illa bir orta tutacak. ama resmen 0-0'a yattılar, al gülüm ve gülüm basit paslarla zaman geçirdiler. 5 gol atacakları takımı yenemediler. bunun sebebi, şenol güneş'in yanlış taktik ve oyuncu seçimleridir.

    şenol hoca'yı çok severim ancak teknik direktörden çok sportif direktör olacak insan. taktik bilgisi malesef yok. trabzon'un aklı varsa hikmet karaman'ı takımın, şenol güneş'i de genel olarak futbolun başına geçirir, başka çareleri yok gibi.

    taktiksel görüşünü belirtmek için 1 maç isteseler benden, 95-96 sezonunda evlerinde 1-0'ı koruyamayıp kaybettikleri fenerbahçe maçını gösteririm. şampiyonluğu da kaybettikleri maç aynı zamanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın