resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 303
    trabzonspor'u tam güçlü bir takım seviyesine çekecekken fenerbahçe ve trabzonspor'un ortak çabaları sayesinde sürekli takımı piç edilmiş teknik direktör. yerinde başka birisi olsa 20 kere istifa etmişti. adam öyle ya da böyle büyük uğraş veriyor ama takım sürekli değişiyor.

    2009-2010 sezonu 2. devresi: trabzonspor türkiye kupasını alıyor, ideal 11'ini bulmaya başlıyor, performansı yükseliyor, kendisini sıralamada biraz yukarı çekiyor.

    2010-2011 sezonu: trabzon mükemmel bir kadro kuruyor, güle oynaya şampiyon olabilecekken şike yapan fener şampiyon oluyor. hem takımı daha da güçlendirecek transferleri yapacak paraların üstüne konuyor hem de morali bozulan takımdan kopmalar başlıyor. bence muhteşem olan kadro dağılmaya başlıyor.

    2011-2012 sezonu: takımı taşıyan oyunculardan selçuk, engin, egemen, umut ayrılıyor. yönetim iskeleti elinde tutamıyor. bir iki göstermeli transfer yapılıyor ama nafile. burak yılmaz takımı sırtında taşıyor. sezon sonu burak yılmaz da sözleşmesindeki saçma maddeden dolayı türkiye sınırları içindeki ederinin yarısına takımdan ayrılıyor. bu sezonki takım da türkiye sınırlarında çok kötü değil ama lig için 1-2 iyi takviyeye, uefa avrupa ligi için 4-5 sağlam takviyeye ihtiyacı var.

    2012-2013 sezonu: sıradan bir anadolu takımına dönüşmüş trabzonspor. belki kalecisinden başka elle tutulan, uefa avrupa ligi seviyesinde adamı yok. adını duysan video sitesi zannedeceğin takıma 210 dakikada gol atamadan eleniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın