• 3957
    1.5 yıldır kullanıyoruz, mabedimiz yapmaya, rakiplerin gözünde de ali sami yen cehennemi etkisi yarattırmaya uğraşıyoruz.. ilk tam sezonumuzda şampiyonluk da gördük bu stadta, ama hala daha içimiz rahat değil, hala daha soğuk bir yapı olarak görüyor içimizde bir parça. lakin, gün yaklaşıyor.. bu stadta yapacağımız ilk avrupa kupası maçı, şampiyonlar ligi maçı yaklaşıyor. işte o zaman, her şey normale dönecek diye hissediyorum. taraftarımız derbilerde, kritik maçlarda her zaman iyi atmosfer yaratır, koreografilerimiz eşsiz benzersizdir. lakin hiç bir derbi, sıradan bir avrupa kupası maçıyla bile karşılaştırılamaz bizim için. kulübümüz, camiamızın yapısı, amacı gereği de, bambaşka bir havaya bürünürüz hepimiz. kırmızımız daha bir kırmızı gözükür o günler. sabırsızlıkla bekliyordum ilk avrupa kupası maçımızı, hele hele manchester united maçı, anlatılmayacak bir gün olacak hepimiz için. o heyecanı yaşamak, o güzelliği görmek, şu an için düşündüğüm tek şey..

    şu anda tv kanallarında muhabirler, insanların monaco'da kendilerine cehennemi sorduğunu anlatıyorlar. onlar da, yeni stadtan, artık sami yen'de oynamadığımızdan bahsetmişler. manchester forumlarını görüyoruz, hepsi deplasman maçlarından korkuyor. bu ivmeyi o maça taşımak, cehennemin, o avrupa futbolunu sallayan atmosferin kaybolmadığını, efsanenin geri döndüğünü, dosta düşmana göstermeliyiz. sana çok görev düşüyor arena, uyuyan devin uyanma yılında, avrupayı tekrar titretme yılında, rakiplerinden aklından, kabuslarından çıkmayacak görüntüyü sağlamak senin görevin, bizim görevimiz..

    edit: eklemek gerek diye düşündüm. beşiktaş, fenerbahçe vs. ile eşleşen yabancılar da her zaman türkiye deplasmanının zor ve korkutucu olduğunu söyler, ama konu biz olunca, ismimizle hitap ediyorlar. tekrar 'cehennem' e gideceğiz diyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın