• 11
    lakayıt bir oyun ortaya koymadığımız müddetçe ikincilik için şansımızın çok çok yüksek olduğu, hatta manchester united'dan da bir galibiyet koparabilirsek birinciliği zorlayabileceğimiz gruptur.

    braga bizim bir gömlek altımız. iki sene evvel uefa avrupa ligi finalinde oynamış da olsalar, buraya udinese'yi eleyerek gelmiş de olsalar çok güçlü bir ekip değiller. ben arena'daki maçta kapanacaklarını, beraberliğe oynayacaklarını düşünüyorum. deplasmanda sıkıntı yaşayabiliriz belki. hafife almayalım, ancak unutmayalım: braga, uefa avrupa ligi'nde çeyrek final oynayacak kalibrede bir takım, fazlası değil. ancak konsantrasyon kaybı, yorgunluk gibi sebeplerden bir maçtan beraberlikle ayrılırız gibime geliyor. dört puan koparırız diyorum.

    cluj grubun en zayıf ekibi. eğer onlara karşı ciddi bir oyun sergilersek zorlanmayız. ancak iyi motive olmalı, konsantre olmalıyız. es kaza geriye düşersek sıkıntı yaşayabiliriz. hem afallarız, hem kapanırlar. ben cluj maçlarından altı puan çıkaracağımızı düşünüyorum.

    manchester united, manchester united. alex ferguson var. ortasahaları zayıf. ama alex ferguson var. kornerlerde ve kenarlardan kullanılan frikiklerde savunma ve de gea arasında hemen her maç uyumsuzluk olduğu göze çarpıyor. ama alex ferguson. forvet hatları ise çok güçlü. ve alex ferguson var. eğer gruptan çıkmayı garantiledikleri zamana denk gelirse onlarla ikinci maçımız, yedek ağırlıklı çıkabilirler. öyle olmasa bile içerde onları zorlarız. ben en azından bir puan çıkartırız diyorum.

    özetle: onbir puan toplarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın