resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2421
    demeçleri anlaşılamayan adam.

    galatasaray kulübü başkanı kulübün piyasa değerini her açıklamasıyla yükseltmek ya da en azından korumak zorundadır. arzu edilmesi gereken kulübüz dedi sıkıntı oldu, cazibemiz var dedi olay oldu.

    başkanın yaptığı çok açık şekilde gerekirse biraz da abartarak kulübün mali durumunun iyiye gittiği algısını kamuoyunda yaratmak. bu kadar basit. hani beşiktaş yönetiminin çok eleştirilen "küçülüyoruz, feda edelim, itibarımızı eksiltelim" tavırları ne kadar yanlışsa bu açıklamalar da tam tersi olarak o kadar doğrudur. ne söylemesini bekliyoruz? "kaka nerde galatasaray nerde ayağımızı yorganımıza göre uzatalım" demesini mi? böyle diyen bir başkanın avrupa'nın en değerli 10 kulübü içinde yer alma vaatlerine kim inanır? şampiyonlar ligi'nde başarılı olacağız deyince kendisiyle çelişmiş olmayacak mı?

    gstv'deki programda gstv ile ilgili "1-2 sene sonra önemli gelişmeler olacak geç bir tarih verelim* ki taraftarımıza cevap verebilelim" sözlerinden zamanında transferde erken tarih verme hatasından ders aldığı sonucunu çıkarttım.

    her geçen gün daha da saygımı kazanıyor başkanımız. yürüyedursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın