• 2534
    2 tip profile sahip olan taraftardır ;

    1- takımıyla içli dışlı olan taraftar, hayatının büyük çoğunlugunu galatasaray ile geçiren ve örnek olarak gssözlük yazarlarını buna örnek gösterebiliriz.

    2- maçtan hiç anlamayan, sadece küfür etmeye giden, gereksiz saçma saçma yorum yapan taraftar. yani konuşmuş olmak için konuşan, milletin dikkatini çekmek için yorum yapan tarafatar. gssözlükte de bu tanıma uygun yazarlar var fakat bir elin parmağını geçmez.

    mesela bir kafeye gittim maçı izlemeye, 20 ağustos 2012 galatasaray kasımpaşa maçıydı. arkamda 3 tane gerizekalı vardı. normalde insanları dış görünüşüyle kesinlikle yargılamam ama zaten giydikleriyle falan maçla uzaktan yakından alakası olmadığı belliydi, söylediklerini duyunca sizde hak vereceksiniz. neyse amk çok uzattım söylediklerine geçim. mesela muslera topu oyuna bir pozisyonda geç soktu yapılan yorum aynen şu '' ya bu adam kim amk çok büyüttünüz ha '' sonra selçuk pas hatası yaptı adamlar direk sövmeye başladı, takım top çeviriyor rakip sahada yapılan yorum aynen şu '' oynayacağınız oyunu sikim gol atın golll '' ve skor o an 1-0'dı yani golü gerektiren bişe de yoktu. ve bu adamlar maçtan sonra kendisine galatasaray taraftarı diyerek ayrıldı o mekandan.

    demem o ki futbolla çok ilgilenmiyorum arada sırada takip ediyorum diyen galatasaray taraftarı yoktur varsa da çok azdır. galatasaray taraftarı 2 tiptir, ya futbolla çok yakından ilgilenen ve hayatının her anını takımıyla geçiren yada futboldan anlamayan ama anlıyomuş gibi geçinen maç izlemeye sadece küfür edip deşarj olmak için giden sözde galatasaray taraftarları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın