resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1417
    iki ay daha tatil yapmak icin gorusmeleri uzattikca uzatmis olma ihtimali haylu yuksek olan melo elestirilmiyorken, sadece sol ayagi melo'dan daha profesyonel olan hamit'in elestiriliyor olmasi yanlis bir hedef secimi dunku basarisiz oyundan sonra hirsini cikarmak isteyen galatasaray taraftari icin..

    hamit onceki yili bosta gecirdi sayilir, elinden geldigi kadar hizda calisiyor iki aydan beri ve iyilesmeye gayret ediyor. ustelik ben gelirken de takimimiz icin biraz luzumsuz bir transfer oldugunu dusunuyordum.
    melo ise takimla calismak icin geldiginde ancak calismalarina baslamis bir topcu ve adam bir haftalik antrenman dahi yapmadan sahaya suruluyor, kotu de oynuyor ama tek kelime soylenmiyor.

    bari hamit'i bari turk oyuncu alerjisine kurban etmeyelim. hem daha is hamit'e geleseye kadar holosko'nun ilk golunde sacma sapan bir yerde olan semih ve hakan, ikinci golunde iyice sacmalayan hakan, mac boyunca dolasan selcuk, oyuncu degisikliklerinde cok yanlis yapan ve holosko gibi hizli bir adami ujfa ve semih ile tutmaya calisan terim vs. vs. var sirada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın