resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1347
    beşiktaşın ve türk medyasının galatasarayda oynamasını kaldıramadığı futbolcumuz. herkesin derdi burak olmuş. bu bile onun ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu herkese göstermeye yeter de artar bile.

    her hafta bin tane tartışmalı pozisyon olur, ertesi gün gazetelerde satır aralarında bahsedilir. ama konu burak yılmaz olunca şuan ismini hatırlamadığım ama isteyen arkadaşların herhangi bir gazete bayiinde bir bakışta rahatca görebileceği bir gazete fedakar diye başlık atabiliyo ve kar yazısının üstüne burak yılmazın fotosunu koyuyor.

    beşiktaş takımının 2. başkanı mıdır ne zırvadır o adam cıkıp burak yılmaza futbolcu demeye utanıyorum diyip karakterine laf ediyor. ulan sana mı kaldı karakter tahlili yapmak gavat? dün geceden bütün tvlerde burak yılmazın ne kadar karaktersiz olduğu üzerine konuşuluyor, bütün kanallarda bütün yorumcular burak'ı linç etmeye çalışıyorlar.

    resmen herkes birlik olmuş burak başarılı olamasın diye seferber olmuş, bir falsosunu bulsak da yığsak onu diye bekler olmuş.

    şimdi bize çok görev düşüyor; gün daha bu güne kadar aramızda çatlak sesler cıkartarak tam olarak sahiplenemediğimiz burak yılmazı sahiplenme günüdür. ona destek cıkıp bu çapulculara pabuç bırakmama günüdür. umarım fatih terim bu haftaki maçta burak yılmazı ilk 11de başlatır böylece ona ne kadar güvendiği mesajını verir.

    biz senin arkandayız aslan parçası; sen bakma elin 3-5 çapulcusuna, seni çekemeyenlere, başarından hasetlik çekenlere... daha atacak cok gol, kazanacak cok mac, kaldıracak cok kupa var. tıka kulaklarını, sakin ol ve gollerine devam et...
App Store'dan indirin Google Play'den alın