• 102
    ofsayt manyağı olma pahasına izlediğim program.

    rıdvan dilmen şike yardakçısı fanatik bir fenerbahçelidir. bunu bilmeme rağmen izliyorum zaman zaman. neden?

    çünkü en azından cümle kurmasını ve maç yorumlamasını bilen bir zat olduğu için. yanındaki adam da avrupa futbolu konusunda bilgi birikime sahip olduğu için. ve programın bir tane bile adam gibi alternatifi bulunmadığı için.

    telegol'ü izleyecek kadar ya da rok'u dinleyecek kadar sabırlı bir insan olsaydım kesinlikle bu programları izlerdim. şansal'ın mıymıylığına da tahammül edemiyorum. ahmet çakar ve erman toroğlu gibi adamların sesini duyunca bile sinirden titreme geliyor. eğer bu program galatasaray düşmanlığı aşılıyor galatasaray'a zarar vermeye çalışıyorsa değerli sözlük yazarları futbolizm denen program hakkında neler düşünüyor çok merak ediyorum.

    osman tanburacı, şu an rıdvan'dan kat be kat daha tehlikeli bir adamdır. nereden bir şey bulurum da fatih terim'i eleştiririm diye konuşuyor. üşenmeyenler için: (bkz: osman tanburaci/@counsel)

    hal böyle olunca izlenecek tek devre arası/maç sonu futbol programı bu kalıyor elde. keşke adam gibi bir alternatifi olsa da onu izlesem. bayılmıyorum rıdvan'ın perukumsu saçlarına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın