• 2523
    hata yapan oyuncularına kızabildikleri için, onları ölümüne savunmadıkları için bu taraftarın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. kendini ezdirmemek başka şeydir, zaten bu maç için "galatasaray şike yaptı" diyen bir insana hiç bir galatasaray taraftarı haklısın demiyor, takımını savunuyor, hakemin beşiktaş lehine çaldıklarını gösterebiliyor. ama engin baytar'a ve burak yılmaz'a kızan insanların ne günahı var, işte bunu anlamıyorum.

    26 ağustos 2012 beşiktaş galatasaray maçı'nda burak'a arkadan yapılan bir müdahale olduğunu düşünen biriyim. ancak burak'ın kendini yere atma niyeti olduğu kesindi, kendini bırakmaya başladıktan sonra aldı darbeyi. bunu bilip burak'a kızanları da haklı buluyorum. ama burak'a "senin yüzünden takımımdan utandım." falan diyenler varsa bu işleri bıraksınlar lütfen, kastettiğim o insanlar değil.

    başkaları emre'yi, lugano'yu, bekir'i at gözlüğü takmış bir şekilde savunurken onlara kızan, ahlaksızlığı savunuyor diyen insanlar*ın bazıları bizden aynı şeyleri yapmamızı, yanlış bir şey yapan oyuncularımızı körü körüne savunmamızı beklemesin. örnek verdiğim bu iki oyuncu da takımda kalacak ve bu kulübe hizmet etmeye devam edecektir, sadece hata yaptılar ve düzeltmeleri herkes için daha güzel olur. bu iş bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın