• 246
    şu görüşleri sunacağım maçtır:

    - galatasaray'ın defansı fenerden beter arkadaşlar.. malesefki acı gerçek 3 kere gelen fener 2 gol, 2-3 defa gelen kasımpaşa 1 gol, 3 defa gelen bjk 3 gol bırakıyorsa ortada ciddi bir sıkıntı vardır hemde çok ciddi.. bu defansa bitmiş holosko gol atıyor yarın öbürgün belkide cristiano ronaldo, rooney gibi adamlara karşı oynayacaklar peki o zaman ne olacak ?

    - başıma bir şey gelmeyecekse ujfa fena kaçak dövüşmeye başladı her pozisyon balta ve semih'e yıkılıyor ve bu adamlar bunu kaldıramıyor.. ben ujfa yı sivok dan aldığı kafa topu dışında çok az kafa topunda ve mücadelede gördüm ikinci golde topu kesmeye çalıştı ama geç kaldı.. reyizdir amenna ama dostlar kabul edelim dany pis bi oyun oynuyor fakat ujfa ya nazaran defansta aldığı sorumluluk çok daha büyük bence ufaktan semih in yanına alıştırılmalı..

    - hazır olmayan bir melo'yu hazır olmayan bir hamit'e 50 defa tercih ederim.. hamit 2-3 sezon önceki aydın yılmaz ın hayaleti gibi.. ilk yarının başlarında melo yerine hamit alınsa biraz olsun takım savunmasına pozitif anlamda katkı verebilirdi.. evet hazır değil ama hamit tam bir facia.. sanki " hay amk ben daha düne kadar realdeydim bundesliga daydım ne işim var burda" tarzı bir pişmanlık içersinde..

    - aydın yılmaz formayı hamit den daha çok hak ediyor.. bu gün sağından atıp solundan geçmeler, topuk çalımları falan ayağına top geldikçe etkin olmaya çalıştı ben çok beğendim..

    - muslera'yı uzun süredir bu kadar güvensiz görmemiştim defansın kabusu adamın üzerine çökmüş..her an defansın bir hatası ile yüz yüze kalmanın endişesini yaşıyordu gibi.. sadece bu maça da özgü değil sanki fener maçından başlayan gol yeme serisinin bu maça kadarki tezahürü..

    - galatasaray'ın penaltısı penaltı olmadığı gibi burak'a sarı kartlıktı ancak beşiktaş ın goldeki frikiği de frikik değildi hakem elmander e değil fernandes in ilerleyen pozisyonda kendini attığı pozisyona faul çaldı sanki.. hakem faciaydı şimdi sonuca odaklı türk medyası penaltı değildi yehüüü çağırtkanlığı yapacak ama maçı ince ince kıyışını saçma sapan fauller ile bjk ye verişini görmeyecek..
App Store'dan indirin Google Play'den alın