• 43
    baros'tan nefret edilmesinin sebeplerinden biri bu. tipik bir baros fanboyu. kaset çıkartsa alır. muhtemelen odasında posteri var. liverpool'da saçları uzunken daha fazla seviyordu. kazıtınca üzüldü. baros'un gol atıp galatasaray'ın yenildiği maçlarda üzülmüyor. baros'u idmanlardaki çift kaleye dahi almayan imparator'a içten içe kızgın ama bunu dile getiremiyor. dile getireceği isim imparator çünkü.

    en sık yaptığı işlerden biri, yutub'a ''baros, this week'' yazıp baros videolarını aratmak. umut'un attığı her golden sonra mutsuz. baros'un eyüpspor'a attığı boş kale golünü saniyesinde bilimum sosyal medya platformuna yazacak kadar sadık ve çılgın. liverpool'a sempatisi var. çünkü baros oynadı. çek cumhuriyeti a milli futbol takımı'nı da sevmek istiyor ama yapamıyor. baros'un milli forma altında rezilleri oynamasının nedeni de baros değil. çek milli takımı çok yetersiz. baros'a hiç pas atmıyorlar :(

    ülkesininde ıslıklanan, fransa'da ırkçı ve beceriksiz olarak anılan, imparator'un idmanlardaki çift kalelerde dahi yer vermediği, kıçı kırık takımlar dışında talibi olmayan, hatta hiç talibi olmayan bir adam. neredeyse eşi tarafından eve alınmayacak ama önemi yok. bu kardeşimiz onu delicesine seviyor. aşık. ve bu aşkın da tarifi yok.

    canım benim yæ..
App Store'dan indirin Google Play'den alın