• 213
    premier league'de henüz 2. hafta ve bu eleştiri erken bir eleştiri gibi gelebilir ama çok sıradan bir takım. o kadar sıradan bir takım ki an itibariyle oynanan stoke city maçında bile pozisyona giremediler henüz. fransa liginde olsalar şampiyon olamazlar şu kadroyla, öyle söyleyeyim.

    bu takımın bu kadar güç kaybetmesinin tek sebebi arsene wenger'dir. evet, kulüp sahipleri yapılan yeni stadın borçlarını kapatmak için oyuncu satma politikası gütmüş olabilir ama arsenal son iki senede transfere 152 milyon £ harcamış ve aldıkları oyuncular da andre santos, per mertasacker, olive giroud, mikel arteta, chu-young park ve alex chamberlain gibi bana göre arsenal'in kapısından geçmemesi gereken oyuncular.

    152 milyon £ gibi bir parayı bugün 15 tane değil de 4 tane yıldız adama gömselerdi en azından robin van persie'i kaybetmezlerdi. chamberlain sana şampiyonluk kazandırmaz. ya da podolski gibi bir adam senin kurtarıcın olamaz. nani gibi bir adam bile manchester united'da hala ağır toplardan olamamışken gervinho'nun sana vereceği katkı sınırlıdır. "ben kupa alacam" diyorsan mertasacker ile bir yere kadar gidebilirsin. daha adam gibi kalecin yok lan !

    hepsini geçtim 11/12 sezonu başında old trafford'da manchester united'tan 8 yemeselerdi bu transferleri de yapmayacaklardı. ben taaa burdan takımdaki eksikleri görürken arsene wenger "takım içinde halledebiliriz" diyordu. gördük nasıl hallettiğini.

    kısacası, başarılı olmak istiyorsa para harcaması gereken, bu paraları da adam gibi harcaması gereken takım. keşke şampiyonlar ligi'nde karşımıza çıksalar. arena'da yeneriz, deplasmanda en kötü berabere kalırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın