• 2491
    fatih'te at pazarını bilen bilir. orda bir deli vardır. fenerbahçe ile kafayı yemiş bir adam. 40-45 yaşlarında belki onu da bilen bilir. konuştuğu zaman müthiş kendisini dinletebilen bir adamdır. etrafında kim varsa pür dikkat dinler. ha siklemez o ayrı mesele. hani derler ya zeytinyağı gibi üste çıktı diye. bu adam zeytinyağı da değil bildiğin direk zeytin.

    bugün konuşmalarına kahkahalarla şahit oldum. ilk dikkatimi çeken ise lassana diarra'nın cuma günü istanbul'a gelip fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağını iddia etmesiydi. güya fenerbahçe moskova'yı elerse gelecekmiş de, bonservisine 15 m € verilecekmiş de. laf lafı açtı, tabi sadece kendisi konuşuyor, kendi kendisinin laflarını açıyor. yok efendim burak kim, umut kim, amrabat kim, hamit kim, transfermi onlar, hangi avrupa takımında oynamışlar, bak bize, biz krasic, kuyt, mehmet topal almışız avrupa'dan. hele o sow yok mu, çok acayip bir golcü.

    son dediği lafla bana artık gülmeyi bıraktırıp, 'ya bi siktir git amk !' dedirtip masadan kaldırdı.

    sıkı durun, dediği laf şu;

    (gbkz: aykut kocaman yanlış yapıyor abi, alex'i ön libero'da oynatsın, fener %100 şampiyon !)

    hayır ben bunların mal olduğunu biliyordum da, bu kadarına da pes artık.

    la benim babam da fenerli de, bunlara göre melek melek.

    velhasıl kelam, demem o ki; böyle bir taraftardır fenerbahçe taraftarı. hiç şüphem yok ki; bunların en az %70'i de bu abi gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın