• 22
    melo-riera kavgası ile ilgili yaptığı haberde editör baltalaması yaşamış gazeteci. çünkü söz konusu haber, net bir haber. "bildirildi" ve "öğrenildi" ifadeleri ile inandırıcılığını kaybetmiş olabilir ama olayı yani melo'nun ağlayıp riera'dan özür dilemesini, 24 saatini futbolcularla geçiren ve şampiyonluktan sonra bu konu hakkında kimseye yalan borcu olmayan yöneticimiz abdurrahim albayrak da hürriyet gazetesi'ne verdiği röportajda doğrulamıştır. verdiğim link'ten okumaya üşenenlere ben özet geçeyim albayrak'ın dediklerini:

    "melo, riera ile yaşadığı kavga sonrası gece yarısı ispanyol oyuncunun evine gitti. eşini de alıp, riera'ya çikolata yaptırıp dakikalarca kapısında bekledi. riera kapıyı açınca kendisine sarılıp özür dilemiş ve ağlamış. fatih hocam bunu duyduktan sonra ikisiyle de konuşup takıma döndürdü."

    beni sözlükte bilen bilir, 4 yıldır bu spor camiasının ucundan da olsa içindeyim ama bir kere bile kendime "gazeteci" demedim. editör biri olarak ve muhabirlerle sürekli muhatap olan biri olarak raşit altun'a bu platformda erhan telli muamelesi yapılması hoşuma gitmedi. (ki en sevdiğim platform olur galatasaray sözlük, iyi ki üyeyim ve iyi ki takipteyim.)

    evet; siz tahmin etmeden ben söyleyeyim: raşit altun'u tanıyorum, "abi" diye hitap etmekten de hiç gocunmuyorum. iyi galatasaraylı olmasını geçtim; iyi de bir gazeteci kendisi. burak, hamit ve melo transferlerinde yanılmadı, arda turan'ı da herhalde ... uydurmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın