resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1859
    öyle bir hamledir ki bu adamı* transfer etmek, hani sadece asist yapar yada takım oyuncusudur gol atar falan filan değil. selçuk inan'ın transfer edilmesiyle galatasaray çağ atlamıştır, abartısız.

    hani imparator'un galatasarayın başına geçmediğini ve adnan polat'ın başkanlığa devam ettiğini düşünüyorum biraz eğer öyle olsaydı şu an selçuk inan köprünün karşı tarafında olacaktı yani fenerbahçe'de. hani kimse selçuğun bize galataraya sempati duyduğu için falan geldiğini söylemesin fatih terim olmasa imkanı yok gelmezdi selçuk.

    şu an fenerbahçe'nin en büyük sıkıntısı orta sahanın ortasında emre gibi bir adamın olmaması, türk oyuncu ilk aklıma gelen alper potuk var fakat oda ne kadar bu beklentileri karşılar belirsiz. yabancı oyuncu almaları zor çünkü hem seneye yabancı kuralı düşüyor hemde şu an bile 8 tane yabancıları var.

    bi düşünsenize fenerbahçenin orta sahasında emre ve selçuk ikilisini ? ha şimdi bana '' her türlü koyardık yeaa '' demeyin koyamazdık onlar bize koyardı gerçekçi olun. selçuk inan'dan sonra emre b. bu ülkenin en iyi orta sahasıdır* ne kadar kendisinden nefret etsekte bunu kabul etmemiz gerek.

    sonuç olarak iyiki varsın selçuk, iyiki bizimlesin. sadece bir orta saha değildir selçuk bazen bir transfer yaparsınız çağ atlarsınız, yada çağ olarak gerilersiniz* işte sen de bize çağ atlattın selçuk hemde her anlamda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın