• 21
    şimdi öncelikle şunu söyleyeyim, quaresma ile ilgili izledikleri yol harbiden hiç umrumda değil. hatta eğer gerçekten quaresma'nın bize transferi olasılığı varsa, isterlerse evlilik tazeleme ayağına tekrar kendisine imza şov yapıp inönü'ye 20 bin kişi toplasınlar. açıp televizyonu bakarsam adam değilim. ama bu konuda izledikleri yol harbiden yanlış lan.

    arkadaş, sen "feda etmeyen veda eder" diyorsan eğer, dersin ki kardeşim benim tüm oyuncularım satılık, ama önüme gelen teklife de vermem. adam gibi teklif yaparsanız kapım açıktır. hatta menajerlere falan da söylersin, atıyorum "q7 için 10m istiyorum, veren varsa gelsin alsın" dersin.

    ama sen n'apıyorsun ? elindeki en değerli adama "ben senin amına koyayım" deyip kampa bile çağırmıyorsun.

    bu hamlenin olumlu bir noktası yok. eğer oyuncun gerçekten hırs yapıp "ben o kadroya girecem" demiyorsa * olan sana oluyor.

    olumsuz noktaları saymakla bitmez. oyuncuyu kaybedersin, oyuncuda kondisyon falan kalmaz, konsantrasyon dağılır ve en önemlisi oyuncuyla arandaki tüm köprüleri atarsın. bugün beşiktaş da bu sıkıntıyı çekiyor.

    şimdi quaresma oynasa da oynamasa da 4m'i cebe indirecek. kendisi için maç saati televizyon başında dizi izleyip cips - bira yapmakla sahada olup bize gol atmak arasında fark yok. adam her türlü parasını kazanıyor zaten. ama kadroda olsa en azından takıma katkı sağlar. olcay şahan'dan, uğur boral'dan, mehmet akyüz'den fazla katkı sağlar hem de.

    aynısını simao'ya yaptılar, adam espanyol'a imza attıktan sonra 1m de beşiktaş'tan para alacak şimdi. ben mesela bu saatten sonra quaresma'ya talip olsam "bonservis vermiyorum, oyuncuya 4m de veremem, istersen yarı yarıya yıllığını paylaşalım. senden de 4m çıkacağına 2m çıkar. hem zor durumdasın, bundan iyi teklif alamazsın" der ve kitleyebildiğim kadar kitlerim beşiktaş'a.

    fm'de bile oyuncunu oynatmayınca değeri düşüyor, oyuncu sana trip atıyor lan. kafaya bak, hem feda de hem de oynatmadığın adama 4m ver.

    beter olun amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın