• 5197
    farklı kafalar yaşayan yazar arkadaşlarımızın bulunduğu platform. en göze batanı ise 2 tipten olusmaktadır.

    ilki, mustafa kemal'e dil uzatan, diktatör ve faşist oldugunu düşünen, ailesinden ve eğitim sisteminden atatürkçülüğü kemalistliği ögrenip benimseyen insanlara ezik ve beyni yıkanmış diyebilen tipler. bunların zaten amaclarının ne olduğu cogumuzun malumu. pek siklememek lazım ki ben dayanamıyorum bunları gorunce orası ayrı.

    bi de ikinci bi prototipimiz var ki bence bunun hali daha enteresan. bunlarda mustafa kemal hakkında senin benim gibi dusunenlerin kemalist ve atatürkçü yorumlar kadar zıt yorumlarında burda olmasının normal karsılanması gerektigini dusunen bi kafa. hadi ilki dikkat cekmeye calısıyo da sen neyin peşindesin. ulan burası galatasaray sözlük. senin galatasaray diye ölüp bittigin kulüp ulu önder mustafa kemal atatürk onderliğinde ayaklanan ulusumuz için şehitler vermiş, her ulusal bayramda açılış sayfasına atasının resmini koyan bi camia. e bu camiadan adını alan bu platformda mustafa kemal ile ilgili faşist diktator gibi sacma sapan benzetmelere dusuncelere nasıl saygı duyulmasını bekliyosunuz onu anlamıyorum. ne demokrasiymiş lan sizdeki ne kadar genişmiş.

    umarım en kısa zamanda siz ve sizin gibi ne kadar varsa uçurulur defolur gidersiniz bu sözlükten.

    edit: he illa ben ilgi cekicem yeaaa :( diyosanız ya t a a r a b t kardeşimize danışın * ya da fenerbahceli taklidi yapın alex hayranı gibi takılıp fatih terim'i falan eleştirin ama mustafa kemal uzerinden yapmayın bu işleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın