• 52
    spartak moskova'nın akıllara ziyan bir oyun anlayışıyla başladığı maç. ilk yarı itibariyle fener'in hiç maçını izlememiş gibi ataklar yapıyorlar. rakibi hiç iyi etüt edememişler. fener'in en zayıf noktası topu oyuna sokmak. yani 1. bölge ile 2. bölge arası. buraya baskı yapıp göbekten atak yapacaklarına topu sürekli çizgiye indirip 2'ye 1lerle gitmeye çalışıyorlar. niye çift forvet başlamadıkları da ayrı bir konu. rakibin neredeyse 3 stoperle oynuyor sen emenike'yi aralarına sıkıştırıyorsun pozisyon üretmesini bekliyorsun. arkasındaki ari'nin çabasıyla pozisyon ürettiler gol de atabilirlerdi ama bu oyun anlayışıyla fener'i oyuna ortak ederler.

    fener açısından bakarsak işler şimdilik yolunda gibi gözüküyor. bunda spartak'ın oyun anlayışının katkısı var diye düşünüyorum. göbekten baskı yemiyorlar selçukla christianla falan önde baskı yapmaya çalışıyorlar. hücum etkinlikleri zaten belli ve sınırlı. alex girmeden gol pozsiyonu üretmeleri de çok zor.

    spartak acilen 2. forvetini oyuna sokup ataklarını göbekten yapmalı. egemen'in sarı kartı var. her an kart görebilecek gibi müdahaleler yapıyor. wellinton girerse ve egemen'in üstüne oynarsa kırmızıyı göstertebilir. ama fener'in nispeten iyi olan beklerine yüklenmeye devam ettikçe kolay kolay pozisyon üretemezler. neticede onların da çapı belli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın