resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1243
    forma giydiği ilk 2-3 macında golle tanışmasını ve üstündeki baskıyı kırmasını dilediğim futbolcumuz.

    burak biraz duygusal bir oyuncu, kendisine güvenildiğini hissettiğinde performansı artıyor. eski takımlarındaki inişli çıkışlı performansı bundan kaynaklanıyor. eger forma giydiği ilk maclarda gol atamaz birkaç tane de net pozisyon harcarsa üstüne çullanmak için hazır pusuya yatmış bi ton adam var etrafta. işin kötüsü bu adamlar onu harcamak için ağızlarını bi açtıklarında susmayacaklar, onun üstüne gidicekler. oysaki takımımızda elmander-umut bulut ikilisinin birbirine çok benzer tarzda oyuncular olduğunu hepimiz görüyoruz, burak ise daha farklı meziyetlere sahip. bizim de kendine güvenen güçlü bir burak yılmaz'a kesinlikle ihtiyacımız var.

    dün gece umut bulutun attığı gollerden sonra eminim duyduğu stress bir kat daha artmıştır; çünkü umut ilk iki maçında 4 gol attı ve herkes tarafından sahiplenildi ve burak hala burda bile tam olarak sahiplenilmiş değil, resmi tek maça cıkmamasına ragmen çatlak sesler kendi aramızda burda bile cıkıyor.

    beşiktaş maçında muhtemelen yedek başlayacak; ancak sonradan girip atacağı bir gol onu kendine getirecektir. umarım şansın yaver gider aslanım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın