• 191
    uzun yıllar sonra ilk defa sezon açılış maçında takımımı bu kadar oturmuş, bu kadar pozisyona girmiş bir şekilde gördüm. rakibimiz ali sami yen' e gelmiş ve oynadığı oyunla en beğendiğim ilk 3 takımına girmiştir. gelelim maç detaylarına;

    ---- verkaçlarla, üçgenler kurarak kanatlardan bindirmelerimiz çok başarılıydı. çok ekmeğini yiyeceğiz eminim ki. bindiredursunlar.
    ---- emre çolaktaki gelişme acun ılıcalının ilk yıllarındaki yükselişi gibi. birden bire gibi gözükse de çok çalışmanın ürünü. çalışadursun.
    ---- selçuk inan geçen sene sırıtıyordu. bu sene tüm takım ona ayak uyduruyor. herkes şahane top oynuyor. büyük takım edasıyla kendine güvenerek pas yapan bir ortasahamız var. pas yapadursunlar.
    ---- dany nounkeu tchounkeu çok başarılı kademelerde bulundu. sezarın hakkı sezara. savaşadursun.
    ---- dikine oynama özelliğimiz geçen seneye göre artmış. şut çekme konusunda ise cesaretliyiz. bugün olmaz yarın olur ama o şutlar gol olur. çekedursunlar.
    ---- ikinci yarı özellikle yediğimiz golden sonra çok açık verdik. melo takviyesiyle bunları gidereceğimizi düşünüyorum. ilerde pres bunun ilacı. basadursunlar.
    ---- elmander ile umut bu lig için fazla kuvvetli fazla ciğerli. koşadursunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın