• 3947
    metro ile ilgili konuyu abartanları ibretle izliyorum. ben hiçbir maçı erken terk etmem ve metroya en uzak yerdeki tribünde bulunuyorum hiç de koşmam maçtan sonra diğer tribülerdeki arkadaşlarımla buluşurum orada kalabalık iyicene yerleşir. sonra tünel girişindeki kalabalığa girerim orada beklenen süre 5 dakikayı geçmez ama 5 dakika birşey yapmadan geçtiğinde 30 dakika gibi anlatılır ya o cinsten sonra içerideki akbil kuyruğunda beklerim max 5 dakikada, oradan da girer ve metroya giderim. eğer binemezsem yine bekleyeceğim süre 5 dakikadır çünkü metro 5 dakikada bir gelir.

    yani heryerin bom boş olduğunu düşündüğünde geçecek süre ne ise ondan 15 dakika, trollerimi kırıcam hadi birazda benden olsun 20 dakika geç biniyorsun. bunda ne var binlerce kişinin hareketinden bahsediliyor. sorun olarak bahsedebileceğim bir durum metrobüstür, oda geç saatlerde biten maçlar için geçerlidir. sorun metrobüsün gelmemesi. bilindiği üzere metrobüs tren gibi dakikası dakikasına işleyen bir araç değil yani bir şoföründe söylemlerine dayanarak söylüyorum. bu olay tamamen hareket amirlerinin hatasıdır. yüzlerce insan orada beklerken normalde ortalıkta sanki şantiye şefi edalarında dolaşan adamlar birden kayboluyor çünkü gidiyor ofisinde oturuyor umursamıyor.
    gelen otobüse geç geldiği için tepki gösteriyoruz ve içeri girdiğimizde şoför, abi bana neden tepki gösteriyorsunuz bana amir ne zaman kalk derse ben ozaman kalkıyorum, adam yukarıda kulaklarını size tıkamış ofisinde oturuyor dedi. durum budur. adam fenerlimidir nedir.

    yani genel söyleyeceğim metro ile ilgili içerideki havasızlık ve 20! dakika bekleme, metrobüsle ilgili de geç saatlerdeki metrobüs olmama sorunu dışında laga luga edecek bir durum yok ve bunlar abartılacak konular değil.

    ben şahsen dua ediyorum yönetimin yaptığı yollara, çünkü metro ozaman efsane bir ortamdı ama şimdi kalabalığın %60 i* otarafa gidiyor. yani yönetim elinden geleni yapmış dahası bizi aşıyor. otopark işi ise tam bir kepazelik onunda tek bağlantı olması sebebi ile olduğu ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın