resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1654
    güneydogu da yasanan terör olaylarina ragmen programi devam ettirdigi icin elestirilen milletvekili / yorumcu.

    hakan programi yarida kesip, terörü lanetleseydi daha mi az terör olacakti? veya o analarin acisi mi hafifleyecekti? geçelim bu i$leri arkada$lar. herkes i$ini yapiyo ve bunun için para kazaniyo. iyi madem, manav sebze satmayi biraksin, futbolcu top oynamayi, kasap da et satmayi. oh, ne güzel.

    ya$ananlar tabii ki aci. 100lerce, 1000lerce kez lanetliyorum. allah tez vakit te cezalandirsin o canileri!!! zaten ahirette gidecekleri yer belli. ama yok efendim neden programi yarida kesmedi de, kralci da, cemaatçi de.. bu tür söylemlere gerek yok. burasi siyaset meydani degil! burada spor konu$ulmali ve siyasi kimliklerimiz üzerinden yorumlar yapmamaliyiz.

    bu ülke de insanlar ya kürt, ya da türk, ya cimbomlu, ya fenerli, ya, sünni ya da alevi olmak zorunda degil. neden bir toplumu bu kadar bölmeye merekliyiz? neden?

    eger öyle ise bile. neden bir arada ya$ayamiyoruz? neyi payla$amiyoruz?

    bu ülkenin daha fazla bölünmemesi ve daha fazla göz ya$i akmamasi için dialoga ihtiyaci var! sistemin degi$mesi gerekiyor, yoksa hangi parti iktidar a gelirse gelsin, farketmez. hepsi sistemin bir parçasi olduklari için, düzen ayni düzen kalir.

    ayriyeten hakan $ükür ü ele$tirenlere bir çift sözüm var:

    neden hala lig tv nizi kapatmadiniz?

    ba$ka bir $ey demiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın