• 5195
    galatasaraylilarin mekanidir. icinde galatasarayli olmayan var midir? vardir buyuk ihtimalle. sonuc itibariyle sanal bir ortam, siparisle yazar almiyoruz. bazi serefsizler bizi kandirarak, olduklarindan farkli gozukerek aramiza karismis olabilir. bu onlarin zavalliligidir.

    yine de her ne olursa olsun galatasarayli cogunlugun yuvasi olarak goruyoruz burayi ve asla ve asla galatasaray`imizin aleyhine hareketlere goz yumacak degiliz. bunu herkes bilsin. galatasaraylilari aptal yerine koymak, onlarin zekalarini test etmek hicbir gerizekalinin haddi degildir. buna musaade etmeyecegiz.

    ilk defa boyle bir uslup kullaniyorum, herkesten ozur dilerim ama yarim gram zekasi olan akl-i evveller ne kadar cabalarsa cabalasin burada galatasaray`a zarar veremeyecektir asla. cunku burada hayatinin merkezini galatasaray yapmis bir insan bile kalsa boyle bir seye izin vermez. hasbelkader mod olmus biri olarak en azindan ben varken gucumun yettigince buna izin vermeyecegim.

    ve pek tabii dir ki kimseyi buraya zamkla yapistirmadilar. cok afedersiniz, ben de siktir olup gidecegim yakin bir sure sonra bu diyardan. biz de safak sayiyoruz canim kardesimle beraber. ama biz buradayken bu tarz hareketlere goz yummayacagiz. bayragi devralacak kardeslerimiz de bu bilincle hareket edecektir elbet. sonucta galatasaraylilik asla yok olmayacak, sonsuza kadar varolacak. galatasaraylilarin oldugu yerde de galatasaray adi hep yucelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın