• 181
    iyi oynamadığımız eleştirilerine katılmıyorum. iyi oynamak, benim gözümde herkesin görevini bir seviyeye kadar yapabilmesi demektir. ve herkes de görevini başarıyla yaptı bugün. bu yüzden ben gol atamadığımız bir maçtan sonra da "iyi oynadık" diyebilirim.

    takımın bugünkü sıkıntısı, gole yönelik oyuncu sayısının "0" olmasıydı. arka dörtlü hariç elmander-umut-emre-selçuk-hamit-aydın 6'lısı gol yaratabilecek bir 6'lı değil. nitekim şutsuz bir ilk yarıyı ancak duran toptan gelen golle önde bitirebildik. fatih terim'in yanlışı buydu. devre arası aydın-amrabat değişikliği bekliyordum ancak terim biraz daha sabretti (sadece aydın'a değil, bu bal yapmayan altılıya). golü yiyince olması gereken değişiklikler yapıldı ve baskı sonrasında gölü bulduk. puan kırılacaksa fatih hoca'dan kırılabilir. "sen kimsin fatih terim'den puan kırıyorsun ulan" diyene de saygım sonsuz, adam oyunu okuyaibliyor zaten kendi yanlışlarını düzeltebiliyor bu sayede.

    ufak notlar:

    - dany için yetersiz demiştim ve en ofsaytlara anında gitmiştim. yavaş yavaş izledikçe ortaya çıkıyor. (durun daha ilk maç demeyin çünkü ben bu adamı kaç aydır izliyorum size ilk maç)
    ha ben topal'a da aynısını demiştim yemediğim küfür kalmamıştı. keza fernando meira. "topu oyuna çok iyi sokuyor abiea" azalarak bitsin.

    - hamit'e bu takımda ihtiyaç yok. çok iyi oyuncu, ancak ihtiyacımız yoktu. insiyatif almak istiyor ama alamıyor, çünkü alacak en az 2 adam var zaten. başrol değil de yan rollerle idare etmeyi öğrenmesi lazım kalıcı olmak istiyorsa.

    - emre çolak'ta ne kadar yetenek varsa o kadar oyun zekasından yoksun. (bence tamamen genel kültürle alakalı, normal zekasından da çok umutlu değilim çünkü). bu yüzden iyi oyununu gole çeviremiyor.

    - aydın da aynı.

    - elmander-umut olmaz. olmayacak. fatih hoca da elmander'i kızağa çeker bir sonraki maç zaten.

    bu kadar. ben takımı beğendim. tabelayı değiştirecek oyuncusuz çıkmadıkları maçlarda sorun yaşanmaz. yaşanırsa da kulübede onu çözecek adam/ekip mevcut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın