• 1
    --- alinti ---
    türkiye futbol federasyonu (tff), galatasaraylı arda turan'ın, bursaspor-galatasaray maçı öncesi kullandığı ilacın ''tedavi amaçlı kullanım izni (taki)'' kapsamına girdiğini, bir grup taraftarın şikayetleri üzerine fifa sağlık kurulu'nun, federasyondan süreç ile ilgili belgeleri istediğini bildirdi.

    tff'nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, bugün bazı gazetelerde yer alan, galatasaraylı futbolcu arda turan'ın, 5 ekim 2008 tarihindeki bursaspor-galatasaray maçı öncesinde kullandığı ilaç ile ilgili fifa'nın soruşturma açtığı haberlerine açıklık getirmek istendiği kaydedildi.

    açıklamada, ''taki'' adıyla bilinen ''tedavi amaçlı kullanım izni''nin, 2008 yılı uluslararası doping talimatlarında belirtildiği, kullanılan bir ilaç için taki formunun doldurulması ve söz konusu formun dopingle mücadele kurulu'na gönderilmesi gerektiği, geçen yıl zorunlu olan bu uygulamanın 2009 talimatlarında kaldırıldığı vurgulandı.
    --- alinti ---
    kaynak: ntvspor

    arda turanın her yaptığı birilerinin gözüne bakmaktadır. bu eylemde bulunanlar onu harcamaya çalışanlar ve çekemeyenlerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın