• 21
    fikir fantastik değildir, zira hayata geçiriliyor. sedat doğan'ın söylediği üzere premiel league takımlarının çoğunun kullandığı yazılımın kullanılacağı ve ocak 2013te sistemin kullanıma hazır olacağı biliniyor.

    biletlerin ise internetten taraftar kart veya gsbonuslulara satılacağını stad etrafındaki gişelerden de temin edileceğini düşündüğüm kart. hatta sistem buna yeterli mi bilmiyorum ama gişeden biletin temini yapılmadan sistemde satın alımda kullanılan gsbonus veya taraftar kart pin numarasına tamınlanmış maç günü bitimine kadar geçerli olan bir sistemde kullanılabilir. sonuçta chip li kartlar ve okuttuğunda sistem uygunsa geçirmesini sağlamak mümkün. bu tarz yöntemlerle ultraslan gibi kara borsacılık yapması muhtemel kişi ve grupların önüne geçilebilir.

    gsbonus ve taraftar kartlı kişiler dışında alım olmamasını istememin sebeplerinden biri bileti alanın galatasaray taraftarı olduğunu nereden tespit edeceğimizin kafamı karıştırması. malum fenerbahçe gibi hertürlü saçmalığı ve hinliği aklına getirebilecek bir camia var karşımızda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın