• 61
    galatasaray'ın hiç zorlanmadan kazanacağı maç olacaktır. düşünsenize muslera, hakan, eboue, selçuk ve kısmen de hamit dışında beşiktaş maçının 11'ine girmesi garanti olan oyuncu yok. geçen seneki rakiplerini darmadağın eden takımın iskeletinde bulunan elmander'in bile kesilme ihtimali olan bir takımdan bahsediyoruz. bu takımda kimse ben yedek otururum, bu bana yeter diyemez. bu da gençlere daha da bir motivasyon kaynağı oluyor. mesela emre 2-3 maç kaytarsın, sorumluluk almasın, ilk 18'e bile girememe ihtimali olduğunu biliyor. velhasıl kelam, isterse tüm lig bir araya gelip ölümüne dirensin, çıkarız ve tüm maçlarda rakiplerimizi ezmeye devam ederiz. ben bu sene rekor puanla ve namağlup olarak şampiyon olmayı olası görüyorum.

    ayrıca tüm bunları yaparken şampiyonlar ligi performansımızdan ödün vereceğimizi de sanmıyorum. kadro o kadar geniş ki herkesin dinlenmeye vakti olacaktır. bu arada gerçekten artık inanma vakti geldi sözlük. eğer bu yükselişle devam edersek, ki öyle görünüyor; bu sezon olmasa da 2013-2014 veya 2014-2015 sezonunda o en büyük kupayı * kaldıracağız.

    futbolun dengeleri değişti. geçen sene bunu gördük. tüm büyük liglerde, şampiyonluğu en çok isteyen takımlar (bkz: real madrid) (bkz: borussia dortmund) (bkz: montpellier) (bkz: juventus fc) şampiyon oldu. şampiyonlar ligi finaline ne en iyi teknik direktöre sahip takım olan real madrid, ne de dünyanın en iyi futbol oynayan takımı olan fc barcelona yükseldi. o kupayı en çok isteyen 2 takım (bkz: chelsea fc) ve (bkz: bayern münih) finale yükseldiler.

    eğer istersek ve inanırsak, şampiyonlar ligi kupasını yakın zamanda müzemize götürebiliriz. ben buna inanıyorum. ünal başgan da inandığına göre sıkıntı yok bence *.
App Store'dan indirin Google Play'den alın