resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 2477
    fenerbahçe ile oynadığımız süper kupa maçından hemen sonra aykut kocaman ve oyuncularına çok fena giydirmişti ve hemen ortamdaki arkadaşlarıma aziz yıldırım tembihlemiş çok belli demiştim. bu adam geçen sezon ağzını dahi açmadı ki fenerbahçe bu futboldan daha kötü maçlar da çıkarttı.. şike davasından dolayı konuşmamıştır derseniz ondan önceki sezonu hatırlayın. ilk yarı göze hitap etmeyen futbolu hiç eleştirmemişti. hatta en azından kazanmayı biliyor falan diyordu kötü futbol oynandığı zaman. ancak bugün atılan golün sayılmamasını bile istemiştir. artık aykut kocaman'ın ipi çekilmiştir, hemde o çok sevdiği başkanı tarafından..
    ama! aykut kocaman bu takımdaysa tek sebebi vardır o da aziz yıldırım'ın her dediğini yapmasıdır. bu durumda ise aykut kocaman'a gözdağı vermek için rıdvan dilmen piyon olmuş olur.

    tanım: fenerbahçe'nin gelmiş geçmiş en çirkef futbolcularından, türk spor medyasının gelmiş geçmiş en gevşek(u: feneri kayırması, bize sallaması ve sadece fenerbahçe lig birincisi iken objektif yorum yapması) yorumcusudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın