resim
Fehmi Mert Günok
Takım:Beşiktaş
Mevki:Kaleci
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Türkiye
  • 66
    öncelikle mertin yetenekli bir kaleci olduğunu düşünüyorum, ancak merak ettiğim şey başka. yamuluyorsam düzeltin ama milli takımın kalesi için tolga zengin kendisinden daha önde olan isim. 3 hafta içinde hollanda ile dünya kupası elemelerinde cok önemli bir maç yapacakken, o gün ilk 11inde kullandığı bütün oyuncular da ideal 11 oyuncusuyken abdullah avcı neden kalede tolga zengini değil de merti oynatmayı seçti? mesela cok iyi bir performans sergilese hollanda macında mert günok mu ilk 11de forma giyecekti? forma giyse bu baskıyı kaldırabilecek miydi?

    ya da onun tolgadan önde olduğunu düşünüyorsa o günkü kötü performansının ardından o maçta hala mert günok mu oynayacak? yoksa benim esas kalecim tolgadır o bir hazırlık macıydı diyip tolgaya mı verecek kaleyi?

    eğer abdullah avcı hollanda maçında merti oynatıp hem milli takımı, hem kendi geleceğini, hem de mertin kariyerini tehlikeye atacaksa* birşey diyemiyorum ama; esas kalecin tolga ise bırak da adam oynasın son provanın tamamını. önündeki adamlarla uyumunu arttırsın, çünkü 3 hafta sonra o uyuma ihtiyacı olacak.

    bir de yazık günah adama, zaten süper kupa finalinde özgüveni azalmıştı muhtemelen şimdi yokları oynuyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın