• 109
    nasıl bir karakter olduğunu hepimizin gördüğü basketçi. ne tesadüftür ki bu adamı tanımış, tanıyan herkes karakterinin çok kötü olduğunu söylemektedir.

    hayalim gerçekleşti filan bunların hepsi hikaye böyle adamlar takım tutmaz paraya bakar. fenerbahçe her zamanki gibi hileli, ahlaksız yollara başvurmaktan kendini alıkoyamamış bu adamı almaya çalışmış bunun için de bizden aldığından daha çok teklif etmiş ve bu adam da kabul etmiştir. gsbasket.org'da yazılanları okudum eğer gerçekten olay örgüsü bu haldeyse elimize kocaman bir fırsat geçmiştir.

    federasyon katakülli yapıp onaylarsa -ki onaylayacaktır bence onların da ağzına bir parmak bal çalınır elbet...- olayı fiba'ya taşıyalım ne de olsa haksız çıkacaklardır böylece futboldan sonra basketbolda da tescilli ahlaksızlar olarak tüm dünyaya lanse ettirelim onları. ilkan karaman'a gelirsek bu adama ne yapsak yeridir. göndermeyip süründürelim de olur, gönderip bir dünya tazminat alalım da olur. gönlümden geçen göndermeyip benchte çürütmekten yanadır. ahlaksızlık yaptığın yerin nasıl bir yer olduğu iyice kazınır kafasına. hem de bundan sonra bu denli bir şey yapmayı aklından geçirenlere gözdağı vermiş oluruz.

    ilkan karaman'ın bizim için oynaması zerre umrumda değil. yeter ki dersini verelim bu adama. paspasçı olarak kullansak bile yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın