• 389
    ehim ehim, maalesef son yillarda, son yillari gectim nerdeyse 30 yildir pek bir basarisi olmayan, sadece gecmisteki basarilariyla ovunen taraftara sahiptir. dur, pardon.. ne taraftari amk, en fazla sempatizani falandir. avrupa'da takim tutmak bir ara modaydi boyle cool havalar falan, sonra bir ara fanatizme kadar gitti. sahsen galatasaray disinda diger takimlara isteyen istedigini desin, hakaret etmedikten sonra, art niyetli bir sey soylemedikten sonra karsi tarafi futbol cahili, liseli ergen ilan etmek.. hmm neyse. amina kodugumun universitesini bitirdik hala liseli ergeniz tabi. sokayim liverpool'una, barcelona'sina. nedir bu baska ulkelerden takim tutma hastaligi? sempati desen neyse. galatasaray neremize yetmiyor?

    trabzon da bir ara firtina gibi esip, ligde yanilmiyorsam 6 sezonda 5 sampiyonluk elde etmisti. trabzon'a cok benzetirim ben liverpool'u, sempatik ama basarisi gecmiste kalmis. sehir olarak da benzer. liman sehridir sonucta.

    elbette en buyuk olmak icin guncel basarilara da ihtiyac yok. duygusal takilmaya da gerek yok. liverpool ingiltere'de ikinci takimimdi uzun sure. sempati tabi ki daha fazlasi degil. bu ulkeye ilk geldigimde nistelrooy ve beckham'li manchester united ile owen ve fowler'li liverpool arasinda gidip gelmistim. en sonunda manchester united'i tutmaya karar vermistim. bunda nistelrooy, barthez ve ferguson reyizin etkisi buyuktur. buna ragmen liverpool'u hep sevdim. ta ki benitez denen antipatik adam gelene kadar..

    neyse, kime neyi anlatiyorsam. turkiye'de de trabzonspor'a cogu galatasarayli sempati duyar. guzel takimdir. taraftarina bakmadan severim ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın