• 66
    bu olay iki sekilde ele alinmali.

    1) eger biz cidden resmi sozlesme imzalamissak ve fb hala cacik olduysa, isin pesini birakmamamiz gerekiyor. oyuncu ben fb'ye gitmek istiyorum dese bile. benim umrumda mi? kesinlikle degil. ama hickimse galatasaray'i bu sekilde kullanip, arkasina bakmadan cekip gidemez. hatirlayalim fb ne yapmisti ene kanter konusunda. cocuk abd'ye gidip orda egitimini surdurup bsketbol oynamak istedi. sozlesmesine ragmen cekip gitti diye, 2 seneye yakin basketbol oynattirmadi cocuga fb. kime zarar verd bu durum? en fazla basketbol milli takimimiza. bu adamlar hicbir seyi dusunmuyorken, biz umrumuzda degilmis gibi davranamayiz. hem de ilkan fb'ye gitmisken. bizi istemeyeni biz de istemezuk demeyin. gerekirse lisansi bile iptal ettirilmeli, eger gercekten sozlesmeyi cigneyip gitti ise.

    2) eger imzaladigimiz 5 yillik sozlesme resmi degil de, bir kagit parcasi ise burdan basketbol subesinin yoneticilerine seslenmek istiyorum. siz ne ise yararsiniz acaba? icinde bulundugumuz surec goz onunde bulunduruldugunda, fb ve yandaslarinin galatasaray'a nasil vururuz, nasil kostek oluruz diye kili kirk yardiklari bir ortamda, boyle bir hatayi nasil yaparlar? centilmenlik sozlesmesi imzalandiysa zamaninda, sezon bileti kac oldu, simdiye kadar is resmiyete nasil dokulmez? eger durum bu ise ve fb bundan faydalandi ise, kendilerine en cok yakisani yapmis olurlar. bizi hep vurmak istedikleri noktadan yola cikip, ayni argumanla bizi vurmus demektirler. ne diyelim, ustune buz gibi soguk su icelim. turkiye'nin cok sicak oldugunu tahmin ettigim cin iyi gider her turlu.

    tanim: ulkemizin gelecek vaad eden (ama cidden gelecek vaad eden) sayili oyuncularindandir. bugunun 4 numarasi, gelecegin mustakbel 5 numarasidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın