• 39
    aile memlekette, bayram dolayısı ile de ziyaret etmemi bekliyorlar. günleri maça gitmenin hayali ile geçirirken maçın bayram günü olan pazartesi'ne denk gelmesinden ötürü yaşayacağım sıkıntı da birkaç gün önce dank etti kafama. sonra düşünceler, planlar aleminde buldum kendimi:

    -----
    'hassiktir, ulan federasyon maç o güne koyulur mu! ne yapsak ne yapsak, maça gitmem lazım sezonun açılış maçı ama annemlerin yanına gitmezsem çok ayıp olacak, kırılacaklar. yemişim maçı yeaa, benim ailemin yanında olmam lazım. (ufak duraksama) lan oğlum manyak mısın, sezonun ilk maçı kaçar mı! ulan federasyon, hani son şampiyon sezonu açardı? sizin yapacağınızın işin içine tüküreyim. maç pazartesi, ben cuma gitsem, benim pazartesi dönmem lazım, evet evet. işte mükemmel plan bu! cuma akşamı atlar giderim, pazartesi dönerim. otobüsten iner inmez de doğru stada. o zaman çantamı hazırlarken formamı almayı unutmayayım.'
    -----

    sözün özü 40.000'i aşkın kombine satan galatasaray'ı durdurmaya ant içmiş, onu taraftarından yoksun bırakmaya çalışan yöneticilere inat orada olacağız.

    uzun, dikenli, taşlı yolun sonu şampiyonluk olsun cimbombum!

    (bkz: cimbom başı dik yürür)
App Store'dan indirin Google Play'den alın