resim
Fehmi Mert Günok
Takım:Beşiktaş
Mevki:Kaleci
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Türkiye
  • 65
    kariyeri boyunca ligde sadece 5 maçta görev yapmış bir adama koskoca a milli takımın kalesini emanet etmek torpildir, eyyamdır, haksızlıktır.

    kupa maçlarıyla beraber bugüne kadar 8 maça daha çıkmış kendisi ama kupa maçlarını tecrübeden sayacak isek aykut erçetin* milli takımın banko kalecisi olmalıdır ki kalıbımı basarım şu an çekip gittiği ıssız adasından bulup da koysak kaleye mert'ten daha iyi performans gösterir.

    sikerim böyle dostluğu lan, milli takımın marka değeri ve başarısı milletin hatır gönül ilişkisinden daha mı değersiz? böyle insan ilişkisi mi olur amına koyim yok babası kaleci antrenörüymüş, yok fenerbahçe kontenjanı boş kalmazmış falan fıstık...

    adam casillas sanki amk, kova işte bildiğin kova, ayaklı kova hem de kazmanın önde gideni. golleri yeyip yeyip el kol kaldırıyor boyun büküyor. her türk evladı iyi gününde ve tam motive iken kendisi kadar kalecidir.

    azıcık delikanlı ise babacığına rica eder hazır olmadığını, bu formayı kaldıramadığını çıtlatır ama yok, kendisi de suçlu çünkü beyefendinin hoşuna gidiyor, egosunu tatmin ediyor o kutsal formayı beleşten giymek, torpille de olsa hazıra konmak. o yüzden kabahat onda değil onu oynatanda deyip kestiremem.

    aferin mert, umarım çok kısa zamanda adı sanı bilinmeyen takımlara kadar düşersin, ismini bile unuturuz.

    kazma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın