• 6
    gecen sene ki sampiyonluk sonrasi adnan polat'in inanmadigi mesele. $ayet inansaydi skibbe ve sonrasinda bulent korkmaz'i basimiza getirmezdi herhalde?

    lucescu'yla 2. sezon ve perez'li, victoria'li, kartal avcisi flerquin'li galatasaray o sene sampiyon olur. emre,okan,hagi hepsi bir once ki sezon gitmi$tir ve kadro oldukca zayiflami$tir ama o kadroyla galatasaray sampiyonlugunu ilan edip 3.yildizi takmistir! hem armasina hem rakiplerine..

    eric gerets'in ilk sezonu. sezon ba$i ribery nerde? pires nerde? vs vs pankartla ba$lami$tir. o sezon icin * ilic, cakma heinze gibi transferler gercekle$ir. saidou takima geri doner umit karan'la birlikte. anelka'li, appiah'li, alex'li belki de en janjanli kadrosu vardir fenerde. 2 mactada yener bizi, avrupa'dan erken eleniriz. ama rekor puanla sampiyon oluruz. hakemler ustumuze oynar, borc girtlaktadir, ozhan canaydin ise baskan!

    bunlara ragmen biz sampiyon oluruz, ah be adnan baskan daha kac sene onceki hadiseler bunlar, unuttun mu? hocasiz olmuyor, olmaz, olamaaz!

    $u takimin basina adam gibi adam getirin, yada bulent kalsin inamoto'lar geri gelsin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın