resim
Fehmi Mert Günok
Takım:Beşiktaş
Mevki:Kaleci
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Türkiye
  • 61
    neyin keşfi arkadaş diyorsun. milli takımın sorunlu olmadığı ve oyuncuya ihtiyaç duymayacağı tek mevkisi kale. senin bu mevki için minumum 10 yıl hiç bir ihtiyacın yok. elinde ikinci kaleci alternatifi olarak bir kaleci için genç sayılabilecek 29 yaşında olan şampiyonlar liginde harika bir sezon geçirmiş tolga var, yine şampiyonlar ligi tecrübesi yaşamış sinan bolat var, 2 sene önce ligde fırtınalar estiren onur kıvrak var. iyi-kötü iki sezondur beşiktaş kalesini koruyan cenk var. ulan bizim ufuk bile kendisinden fazla lig maçına çıkmış durumda. hal böyleyken geçen seneye kadar adını kimsenin bilmediği, geçen sene de sadece kupa maçlarında oynamış 23 yaşında bir adam yumurtadan çıkar gibi milli takımda 11 başlıyor. üstelik en ciddi hazırlık maçında. tabi şaşırıyorsun.

    sonra olaya başka bir açıdan bakıyorsunuz. fenerbahçe avrupa'da ve ligde önemli maçlar oynayacak. kalecisi sakatlanmış ve 2. kalecisinin maç pratiği hiç yok. kupa galatasaray'a kaptırılmış, üstüne şampiyonlar ligine gidilemezse ya da lige kötü başlanırsa ortalık karışır. federasyonla zaten araları iyi, kendi seçtirdikleri, şike sürecini örtbas etmek için beraber çalıştıkları insanlar. ne olacak canım. mert bir hazırlık maçında oynayıversin. hem şampiyonlar ligi milli dava değil mi?

    abdullah avcı tanıdığım kadarıyla karakterli bir adam. bu tarz kirli işlere girebileceğini düşünmüyorum. ama öte yandan bakınca bu adam ya bu işlerin içinde ya da futboldan zerre anlamıyor. umarım futboldan anlamıyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın