• 126
    harun abisine soruyorum.. harun senin eski takımın fenerbahçe bu çocuğa ceza vermek için kıçını yırtarken fenerbhaçe'yi neden engellemedin ? bu çocuk ceza aldığında bu çocuğa ne kadar destek oldun ? aceba draftta 3. sırdan seçilmese milli takıma yine de alır mıydın ? anasını satiyim herkes enese sallıyor ediyor ama bir kişi enes amerikada cezalı olduğunda bu çocuk ne yapar ne eder diye sormuş mudur ?

    adama türkiye'den tek bir destek bile gelmezken okul takımının koçu cezalı olmasına karşın takımda tutup gelişmesi için çocuğu yetiştirdi. enes kariyerindeki en önemli sezona başlıyor. artık çaylak değil ve hatasını artık kolay kolay tolöre etmesi için şans verilmez. yaz liginde oynayıp, fiziksel ve mental olarak tüm eksiklerini kapatmak için büyük bir şansı var şimdi. şayet enes bu yaz dönemini olumlu olarak değerlendirirse hem kendisi hem de türk basketbolu çok büyük kazançlı çıkacaktır. yoksa enes draft efsanesi olarak kalır.

    son olarak kürt kökenli olduğu için oynamadığı söyleniyor. bence çok saçma bu iddialar öyle olsa alt yapılar dahil 112 defa milli formayı giymezdi. bence elemelere gelmediği için, fener medyasının kuyruk acısıyla belden aşağıya vuruluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın