resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1489
    gerek saha içi gerek saha dışı en çok mental olarak kendisini geliştirmesi gereken futbolcumuzdur.

    kendisini gözlemlediğim kadarıyla * genel olarak basit oynamayı-yaşamayı bilmiyor. bu durum, tamamen mental yapısından veya bir diğer deyişle karakterinden kaynaklanıyor. kendisinde bir nevi popüler olma merakı var sanıyorum.

    bir futbolcuya saha içinde pozisyon almayı, savunma yapmayı, çalım atmayı, şut çekmeyi vs. futbol manasında her şeyi öğretebilirsiniz ama karakterinin oturmasını beklemek veya mental yönünü güçlendirmesini öğretmek sanırım en zorudur. emre için de seviye atlaması için beklememiz gereken sanırım budur.

    sanki aklı hep tribünlerden onun için yükselecek sesler ve tepkilerde. saha içi ve dışında yaptığı neredeyse her harekette, izleyenlerini-takipçilerini etkileme hevesi ve arzusu içerisinde. yanında boş pozisyondaki adama yerden topu yuvarlamak yerine, savunmanın arkasına havadan top atarak forvet adamını kaçırmayı seçiyor ve bu hareketinin arkasındaki saik, fenerbahçe maçları öncesi veya sonrasında taraftarın gururunu okşayan türdeki açıklamalarıyla paralellik teşkil ediyor. bu tür güdülerini göz ardı edebildiği zaman büyük futbolcu olabileceğine dair inancım yüksektir, çünkü kendisinde o yetenek mevcut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın