• 223
    sevgili galatasaray sözlük yazarları ve çaylakları,

    spor toto süper lig 2012-2013 sezonu bu hafta sonu başlayacak *. 21 aralık 2012'de kıyametin kopması gibi bir aksilik olmazsa, mayıs ayına kadar devam edecek. inşallah bu sezonu da şampiyon bitirip, avrupa'da bahar aylarını göreceğiz. (u: allam yaa rabbim süpaneke inşallah komedi şakası filmini koyarlar inşalla dinimiz amin.)

    bu güzelim sezona başlarken galatasaray sözlük ile ilgili birkaç temel kuralı hatırlatmak istedik:

    - sözlükte karaborsacılık yapmak kesinlikle ve kesinlikle yasaktır. herhangi bir maçla ilgili elinde fazla bilet, kombine, davetiye vs. bulunanan kişiler, bu biletleri sözlük üzerinden sadece ve sadece gişe fiyatı + (varsa) hizmet bedeli miktarına satabilirler. bu miktarın 1 kuruş üstü bile karaborsaya girmektedir. asla ve asla karaborsaya ve karaborsacıya aracı olmayınız. lütfen bu tarz durumlari moderatörlere bildiriniz. karaborsaya aracı olanlar, karaborsa bilet satanlar ve karaborsa bilet alanlar anında uçurulacaktır. *

    - şifreli kanalda yayınlanan herhangi bir maç başlığında, içinde "link" kelimesi geçen hemen her entry (istisnalar hariç) belalı ve niteliksiz olduğu gibi aynı zamanda da belli bir süreliğine de olsa çaylak veya okur olma sebebi olabilir. lütfen ülker link, üzerime link atın gibi niteliksiz entrylerle ilgili maç başlıklarını kirletmeyiniz.

    - maç başlıklarını açarken lütfen sponsorları yazmayınız, başlıkları sponsorsuz açınız. * *

    - maç başlığını açtıktan sonra lütfen ilk entryde maçın hangi haftada, hangi ligde ve saat kaçta oynanacağını * yazınız.

    - maç bittiği anda başka bir başlıkta maçla ilgili yorum yaparken lütfen sadece maç kelimesini kullanmayınız. açık açık maçın tarihiyle birlikte tam olarak yazınız. aksi takdirde ilgili entryniz silinecektir. bununla ilgili (bkz: #826746).

    - lütfen diğer takımlar hakkında fenevbahçe, sekiztaş, karıköy gibi zırva ifadeler kullanmayınız. bununla ilgili (bkz: #2404).

    - 3. kişi ve kurumlarla ilgili içinde hakaret ve küfür içeren entryler belalı entry kapsamında silinecektir. lütfen maç sonlarında hakemler ve federasyonla ilgili entrylerinizde bu hususa dikkat ediniz.

    - sözlükteki barcelona sempatizanları ve sözlükteki real madrid sempatizanları başlıklarını özellikle el clasico günlerinde polemik için kullanmayınız.

    - (bkz: sözlüğü anti fenerbahçe sitesi zannetmek)

    - maç sonlarında özellikle galatasaraylı futbolcular hakkında entryler girerken lütfen üsturuplu ifadeler kullanınız. futbolcumuzla ilgili eleştirilerinizi lütfen mantık ve saygı çerçevesinde yapınız. galatasaray'la ilgili herhangi bir hakaret unsuru * ceza alma ya da pilot olma sebebidir. *

    - yeni sezonla birlikte skorer oyunumuz tekrar hizmetinizde. hagi, şu anda askerde olduğu için oyunun yapısıyla ilgili herhangi bir değişiklik yapmamız mümkün olmadığından lütfen skorer'i olduğu gibi kabul ediniz. şu an için bir şey olmasa da ileriki haftalarda sezonu lider bitiren yazarımıza ödül vermeyi düşünebiliriz. **

    skorer oyununun ayrıntılarına ve nasıl oynandığına fan-zone bölümündeki skorer sekmesinden ulaşabilirsiniz.

    son olarak onay bekleyen çaylaklar:

    - yazar onaylama işlemlerimiz devam ediyor, o yüzden moderasyona ben ne zaman yazar olacağım diye mesajlar atmayınız. sıranız geldiğinizde ve entryleriniz nizami ise zaten onaylanacaksınız.

    - belki bu entryi gözden geçirmeniz faydalı olabilir: (bkz: #768396) (bkz: #1036356)

    *

    saygı & sevgi.

    (bkz: ben bu hayatta en çok galatasaray'ı sevdim)
App Store'dan indirin Google Play'den alın