• 5172
    allah aşkına bırakın isteyen istediğini belirli kurallar çerçevesinde ve kaidelerle yazsın. ne çok seviyoruz bir şeylere çok büyük anlamlar yüklemeyi. ben bu platformu kafa dengi, galatasarayli kardeşlerimle eğlenebileceğim ve vakit geçirebileceğim bir yer olarak görüyorum. burası kutsal bir platform ya da ansiklopedi değil. zaten ansiklopedik bilgiye ihtiyacım olsa gider wiki'ye filan bakarım.
    hani tamam kurallar, imla filan önemli de o kadar da değil. adam 500 tane kelime kullanıp bir şey anlatmış ve sen entrysini anlattığı şeyden daha önemsiz bir nedenden silersen, bu adam aynı şevkle yazmaz.
    belki ben haksızım, büyük çoğunluğun istediği benim istediklerimin tam tersidir.
    moderasyon, bazı yazarlar öyle şeyler istiyor ki sanırsın anayasa taslağı hazırlıyoruz, insan hakları evrensel bildirgesi yayınlayacaz. evet kurallar olsun. kuralsız bıraktığında hepten saçmalayacak insanlar çok(ben dahil) ama biraz serbestlik iyidir.
    adam arda ile ilgili müthiş bi espiri yapıyor, zart niteliksiz diye silinmesin. yazık o zekaya, espiriye yazık.

    hayat zaten ağzına sıçıyor. burada yazar olanların çoğu öğrenci ya da işinde gücünde insanlar. gün içerisinde her tarafı kısıtlamalarla çevrili : ders çalış, patronu memnun et, bankada sıra bekle, ev al, araba al, vergini öde, evlen, sınava gir, akıllı ol, düzgün davran, herkesi.memnun et. gün içerisinde bunlardan sıyrılmak için sanal dünyanın kapılarını açıyor insanlar. bak elinin altında renklerine gönül verdiğin dostlarınla birliktesin, daha ne ister insan. ama soluklanmak için buraya kaçan insanların gırtlağına bir ilmekte sen atarsan olmaz. nefes almalı insan, nefes alalım.
    zaten mayalara göre 4aydan az süremiz var. gülelim, eğlenelim, tartışalım, karşıt görüşler sunalım, birbirimize kızalım, birbirimizi kırmayalım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın