• 5170
    her şey güzel giderken takıma çomak sokmak isteyen yazarları barındıran oluşum. geçtiğimiz sezonun şampiyonu süper kupa'nın sahibi türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip bir takımımız varken siz değerli sözlük yazarları hala engin baytar, hakan balta, milan baros, sabri sarıoğlu derdindesiniz. aydın yılmaz'ı da katabilirim buna. hatta hamit için bile ne olumsuz eleştiriler var. elinizi vicdanınıza koyun. kupa töreninde burak yılmaz yokmuş o yüzden bıdı bıdıymış. gülüyorum sadece glüyorum.

    artık okuyup zevk almaktan çok girip sinir oluyorum.

    ve karar aldım. ne zaman ki gündem konusunda takımın tüm bireylerine gereken saygı gösterilir o zaman ben tekrardan burada yazmaya başlarım. misafir olarak yine takip edeceğim elbette. ama fikrimi beyan etmeyeceğim.

    şunu da söyleyeyim takıma zarar veriyorsunuz. aykırı olacağım ayağına hagi'ye bile laf söylüyorsunuz. ya da bilmeden konuşuyorsunuz. hagi'ye laf söyleyeni allah çarpar.

    dediğim gibi bir süreliğine misafir olarak takip edeceğim, hala takımı ve bireylerini olumsuz etkileyen deli saçması yorumlar devam ederse tamamiyle unutacağım bu sözlüğü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın