resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1197
    cezalandırılması gereken futbolcu, bunda sanırım hemfikiriz. bunun birinci sebebi ahlaksız olması karaktersiz olması falan değil, saha içinde takımını yalnız bırakıp neredeyse kupadan edecek şekilde davranmasıdır.

    asla takımdan ayrılacağına inanmıyorum, ayrılmayacaktır da. kimsenin de hemen takımdan gitsin diyeceğini sanmıyorum zaten. ama cezalandırılmalı, çünkü yaptıkları hem kendine hem galatasaray'a zarar veriyor. aksini düşünen arkadaşlar genelde fenerbahçe'nin her şeyin üstünü örtme çabasını örnek göstermiş. tamam da, ben bir galatasaray taraftarı olarak takımıma zarar verecek şekilde davranan bir oyuncunun* cezalandırılmasını isteyince 2 gramlık beyni olan ve ercan saatçi'ye layık biri mi oluyorum? o zaman ayakta alkışlayalım engin'i yaptığından dolayı, "aferin fener maçında böyle yaptın aslan yürekli" diyelim. bu davranışı emre ve lugano için aynen tekrarlayan fenerbahçe taraftarını örnek alalım. aylar sonra ligin en önemli maçında da engin yine aslan yürekli bir şekilde kırmızı kartını görsün, biz de kaybedelim maçı.

    neyse sakince söylemek gerekirse demek istediğim şu ki: engin mutlaka cezalandırılmalıdır, para cezası değil mümkünse disiplin kurulu'nun vereceği ceza sonrasında bir kaç maç daha kesilerek bunu fatih terim yapar zaten. bu arada ne kadar psikolojik yardım varsa yapılmalı, geçen seneki nispeten daha sakin haline tekrar dönmeli engin baytar. takımdan ayrılması asla söz konusu olmamalı ve geri kazanılmalı bu adam, en önemli oyuncularımızdan biri rotasyonda.

    tabii ki kendisini hemen silip gitsin diyen arkadaşların fazla abarttığını düşünüyorum. eğer bu ercan saatçi'ye layık olma olayı bu tarz arkadaşlara yönelik yazıldıysa bu entry bu düşünceye cevap olarak yazılmamıştır. ayrıca kendisini kişisel olarak tanımadığımdan ahlaksız olup olmadığını bilmiyorum, ahlaksız olduğunu da sanmıyorum. ancak az para alıp çok koşmanın ahlakla ne ilgisi olduğunu çözemedim, renktaşım bunu daha iyi açıklarsa anlarım belki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın