• 192
    yeni başlayan arkadaşlar için bu konuda ihtisas yapmış biri olarak birikimlerimi ve deneyimlerimi şu şekilde sıralayabilirim. bu konuları, siz sevgili galatasaray sözlük yazarları ve okuyucularıyla paylaşmakta sıkıntı görmüyorum ancak aşağıda madde madde yazdığım totemler çok ciddidir ve çoğu her maç yapılmaktadır. sizden ricam bunları kullanırken bokunu çıkarıp ve kötü emeller için kullanıp totemi kaçırmayın.

    1. sağ bacak sol bacağın üzerine gelecek şekilde bacak-bacak üstüne şekilde oturulur.

    2. sigara içiyorsanız kesinlikle ve kesinlikle top galatasaray'ın ayağındayken yakılmalıdır. (en son volkan'ın elindeyken yaktım sigarayı stoch gol attı 15sn sonra)

    3. maç evde izleniyorsa tekli koltukta başlanıp ilk gol atıldıktan sonra 2'li 2. golden sonra 3'lü koltuğa oturulmalıdır. (3'lü koltuğun yanına sandalye koyup oturmuşluğum vardır 3. golden sonra)

    4. maç esnasında bira içerken sol elinizi kullanın, sigara sağ elde olacak.

    5. maçta durumlar pek iyi gitmiyorsa atkı 2 ye katlanıp öyle takılır. (4-2 lik samsun maçında 3'e katladım)

    6. ilk yarıyı takım geride kapatmışsa ayağa kalkın, oturduğunuz yere 3 kere vurun elinizle. (4-2 lik samsun maçında yanlışlıkla 4 kere vurmuştum)

    7. maçları izlediğiniz en az 1 adet sabit arkadaşınız olsun. değişik oturma düzenleri deneyin aranızda. baktınız olmuyor adam sağlam uğursuz, maç günleri telefonlarına çıkmayın. (en az 3 arkadaşım var bu konumda)

    8. ve en önemlisi! rakip takım atak yaparken bizim yarı sahamızın ortasını geçmiş, tehlikeli şut ve pas atabilecek pozisyonlardayken ve duran toplarda mutlaka ve mutlaka çok hızlı ve düşük sesle defense defense diye tempo tutulmalıdır.* (say say bitmez... muslera'nın kurtarışları, direkten dönen, auta giden toplar, alex'in normal bir fb maçında kaçırdığı penaltı vs.)

    9. bazı durumlarda, özellikle galatasaray önde baskı yaparken 8. maddeyi bokunu çıkarmadan kullanabilirsiniz.

    yukarıda yazdığım maddeler dışında diğer küçük totemleri de (uğurlu eşyalar, uğurlu formalar) kullanmayı unutmayın. öğrendiğim ve yeni bulduğum totemleri sonradan ekleyeceğim.

    edit: peki bunun girmiş olduğum 1111. entry olması ?!?!?
App Store'dan indirin Google Play'den alın