• 16
    gerek güvenlik ihmali, gerek taraftarın bilinçsizliği, gerekse demirören federasyonunun galatasaraya ceza vermek için bahane araması sebebiyle ne yazık ki seyircisiz oynayacağımız maçtır.

    federasyon güvenlik önlemini almamış olabilir. almalı ama almamıştır. tff bu, neyi doğru düzgün yapmış ki?
    yıldırım demirören galatasaraydan nefret ediyor olabilir, ki kupa törenlerine baktığımızda bu çok açık anlaşılıyor, galatasaraya ceza vermek istiyor olabilir.
    hal böyleyken sen ne diye o kadar meşaleyi yakıp sahaya atarsın be kardeşim? ne diye takımını frenlersin, rakibine yediği golün şokundan çıkması için zaman tanırsın?

    kimse kusura bakmasın, bir ceza gelirse bunun sorumlusu tamamen erzurumdaki galatasaray taraftarlarıdır.
    güvenlik yetersizdi gibi bir bahanesi olamaz bu işin. alışveriş merkezlerindede x-ray cihazı dışında yeterli güvenlik önlemi alınmıyor. hangimiz bir avm ye bazukayla girdi şimdiye kadar?
    stadada girmeyeceksin kardeşim. iki kere iki dört. ama nerde? zaten başımıza ne geliyorsa cahil bir toplum olduğumuz için gelmiyor mu?

    maça gelecek olursak kasımpaşayı rahat yeneceğimizi düşünüyorum. kasımpaşa iyi bir takım kurdu, daha da iyi olacaklar ama takımın birbirine alışması biraz zaman alacak. üst düzey oyuncularla iki sene önce amatör takımda oynayan oyuncular bir takımda harmanlanıyor. mutlaka bir uyum süreci yaşayacaklar, onlarla bu süreçte karşılaşmamız aslında önemli bir şans. eğer uyumu yakalarlarsa ligin ilerleyen haftalarında çok can yakacak bir takıma benziyorlar.

    arenadaki ilk maç, umarım cezasız oluruz ve 50 bin kişiyle oynarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın